top of page

Om os

Fribol/HH Bolcher

Virksomheden

Fribol/HH Bolcher er en dansk, familieejet virksomhed beliggende ved vestkysten i den nordlige del af Danmark. Hvad der i år 2000 startede med en produktion af sukkerfri slik primært henvendt diabetespatienter, dækker i dag over en bred vifte af sukker- og glutenfri produkter til plejning af bl.a. hoste/hals gener, mundtørhed og dårlig ånde. 

I inspirerende og naturskønne omgivelser kombinerer vi de bedste håndværkstraditioner med et moderne og fuldt automatiseret produktionssetup, således vi bl.a. kan forsyne apotekermarkedet og forskellige butikker på tværs af landegrænser. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stefan Christiansen

 

Vores produkter

 

Alle Fribol produkter bygger på principperne om at være sukkerfri, glutenfri, rige på kostfibre og tandvenlige. Disse kvaliteter går vi ikke på kompromis med, eftersom vores mål er at udvikle produkter, hvor også diabetespatienter, glutenintolerante og andre, som af forskellige årsager har en sukkerfri livsstil, kan være med.

 

Vi forsøger hele tiden at følge med udviklingen inden for plejende fødevarer og i særdeleshed den sukkerfri verden. Desuden gør vi vores bedste for at tilpasse os de ønsker og behov, som vores kunder måtte have. Derfor arbejder vi bl.a. ud fra en strategi, hvor vi inddrager og lytter til vores kunder – bl.a. via vores testpanel. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dorte Christiansen

 

bottom of page